Η μαγική γιορτή μας!!!

Η γιορτή μας, για τη λήξη της σχολικής χρονιάς, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022, στην αυλή του σχολείου μας. Το θέμα της γιορτής ήταν η ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Τα παιδιά όλων των τάξεων πρωταγωνίστησαν υπό την καθοδήγηση των δασκάλων όλων των ειδικοτήτων, κάθε τάξη με το δικό της ξεχωριστό και υπέροχο δρώμενο! Τραγούδησαν σε διάφορες γλώσσες, χόρεψαν και δραματοποίησαν, σε μία εμπνευσμένη παράσταση αφιερωμένη στην ΕΙΡΗΝΗ!

Η χαρά που μας έδωσαν τα παιδιά μας με αυτή τη γιορτή ήταν μεγάλη! Όλοι οι μαθητές μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, μετέδωσαν το πανανθρώπινο μήνυμα της ανάγκης για ειρήνη και μας συγκίνησαν τόσο!… ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Γ. Ιωακειμίδης, η αντιδήμαρχος παιδείας κ. Μ. Αραβαντινού, ο πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής κ. Η. Σάμιος και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Ε. Χατζηπαυλίδης.

Ο υπερδραστήριος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, πάντα στο πλευρό μαθητών και δασκάλων, προσέφερε μεγάλη βοήθεια στην πραγματοποίηση της γιορτής, αποχαιρέτησε με δώρα τους μαθητές της Έκτης και οργάνωσε μουσικό γλέντι για μικρούς και μεγάλους, μετά την ολοκλήρωση της παράστασης!

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!