Γιορτή της 25ης Μαρτίου 2023

Και φέτος, οι μαθητές του σχολείου μας γιόρτασαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, με σεβασμό, δημιουργικότητα και αίσθημα βαθιάς εθνικής περηφάνιας! Οι εκδηλώσεις άρχισαν την Παρασκευή 24 Μαρτίου με την πρωινή προσευχή, την παράδοση της Σημαίας στη σημαιοφόρο και στους παραστάτες του δεύτερου τμήματος της ΣΤ΄ τάξης, από τη διευθύντρια κ. Κωνσταντίνα Τσιβιλή, και την έπαρση της Σημαίας.

Αφού ανέβηκαν στις αίθουσες, οι μαθητές μας σε κάθε τάξη, πραγματοποίησαν το αφιέρωμα στην εθνική επέτειο. Σε όλες τις τάξεις, τα παιδιά ζωγράφισαν, έφτιαξαν κατασκευές, άκουσαν ιστορίες, είδαν βίντεο, απάγγειλαν ποιήματα, αλλά έπαιξαν και μουσική!

Η ημέρα των εκδηλώσεων συνεχίστηκε με τη συμμετοχή του σχολείου μας στην κατάθεση στεφάνων από τα σχολεία της πόλης, στο Ηρώο της πλατείας 17ης Αυγούστου 1944. Τους μαθητές συνόδευσε ο κ. Γιώργος Τουρλακίδης.

Οι γιορτινές εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν ανήμερα της εθνικής μας επετείου, με τη δοξολογία στον Άγιο Νικόλαο, όπου παρέστησαν η σημαιοφόρος και οι παραστάτες, με συνοδό τους την κ. Διονυσία Μπαχούρου, και τη μαθητική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Νίκαιας. Τους μαθητές του σχολείου μας συνόδευαν η κ. Χριστίνα Ντίνη και ο κ. Κώστας Μπουσούνης.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!